Het ja-woord, de voorbereidingen, de huwelijksdag, het feest en dan…een onvergetelijke huwelijksreis! Ongestoord samen terugblikken op een geweldige dag vanaf een bijzondere locatie in het buitenland, dat is nu al een fijn vooruitzicht! Het uitzoeken van een huwelijksreis neemt echter aardig wat tijd in beslag en kan soms een stressfactor zijn. En tja, met al die andere huwelijksvoorbereidingen is dat nu juist niet zo handig.

The Travel Company Waalwijk neemt alles uit handen wat er komt kijken bij het regelen van jullie huwelijksreis!

 

Persoonlijke reisagent

Geen uren scrollen door ondoorzichtige websites of een lange wachtrij bij het reisbureau. Niet telkens een andere medewerker die zich moet verdiepen in jullie dossier. Of het verschijnen van pop-ups op je beeldscherm met aanbiedingen die je alleen maar doen twijfelen aan eerdere keuzes. Als jullie persoonlijke reisagent kom ik op afspraak aan huis, ook in de avonden of weekenden. Ik ben goed bereikbaar, ook via e-mail en WhatsApp, en reageer snel op berichten.

Hoe gaat het in zijn werk?

We maken een afspraak! Tijdens onze eerste kennismaking nemen we alle vakantiewensen en -ideeën samen door. Van de Malediven tot Lapland, zeilvakantie of cruise, rondreis of strand, The Travel Company Waalwijk verkoopt het aanbod van alle bekende én minder bekende touroperators. We werken alleen samen met betrouwbare partners en zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Vervolgens ontvang je een voorstel op maat en wacht ik op jullie terugkoppeling. Niks ligt vast, alle aanpassingen zijn nog mogelijk. Willen jullie nog een keer persoonlijk overleg? Geen probleem! Ik adviseer jullie uitgebreid over alle mogelijkheden met als resultaat en onvergetelijke huwelijksreis.

De specialist

Voor het regelen van jullie huwelijk hebben jullie de hulp ingeschakeld van allerlei experts. Hierdoor weten jullie dat alles helemaal naar wens verloopt. Schakel mij in als huwelijksreisspecialist. Dan zijn jullie verzekerd van persoonlijke aandacht, goede bereikbaarheid en een flinke dosis bestemmingskennis. Ik zorg ervoor dat niet alleen jullie droomreis, maar ook de voorbereidingen ervan ontspannen verlopen!

18 januari 2019